Seoptimize

Линкбилдинг цени

линкбилдинг

Линкбилдинг кампании за Вашия сайт. Създаването на високо-качествени входящи линкове към сайта Ви е изключително важно в дългосрочен аспект. Това не е еднократна дейност, а продължителен процес. По време на този период, SEO екипът в течение на седмици ще генерира добро количество силни и релевантни линкове. Те ще са насочени към различни секции от Вашия сайт.

SEO и линкбилдингът

Изграждането на линковете е част от работата по оптимизацията на даден сайт. След последните ъпдейти на Google, линкбилдингът сам по-себе си не може да доведе до успешни резултати. Неговата роля е спомагателна, поддържаща, но и много важна. Правилната стратегия ще направи така, че след като приключи интензивната оптимизация на сайта, той да не се колебае в класиранията. Изграждането на нови линкове практически не трябва да спира, ако искате да виждате сайта си в топ 5 позициите на търсачките.

Изпратете запитване за изграждане на линкове тук!

Значение на външните линкове за SEO стратегията

Професионалният линкбилдинг е важна част от SEO стратегията за сайта. За търсачките почти еднаква тежест имат както съдържанието на страницата, така и броя на връзките, водещи към нея от външни уебсайтове. Качеството на препратките се определя от рейтинга на сайта, от който идва. Затова печеленето на линкове от стойностни сайтове е един от най-важните фактори в SEO оптимизацията. Входящите линкове носят допълнителна стойност за SEO. Това от своя страна влияе положително на PageRank-a на вашия сайт. Колкото по-голям рейтинг имате, толкова по-нагоре ще сте в страницата с резултатите от SEO.  Най-общо казано, колкото повече висококачествени уебсайтове се свързват с вас, толкова по-вероятно е да се класирате добре в резултатите от търсенето. Има линкове, обаче, които могат да смъкнат рейтинга на сайта ви. Затова трябва да бъдете внимателни какви връзки печелите.

Кои са качествените линкове

В алгоритъма на Google има няколко критерия за качествени линкове (линкбилдинг). Целта на търсачката е да се предотвратят всякакви опити за манипулация. Затова се поощряват връзките, получени естествено заради ценно съдържание, а не от рекламни кампании. В тази връзка, препоръчително е препратките да са от страници, чието съдържание е релевантно на Вашето, т.е. темите да са сходни или близки. Линковете от сайтове с висок домейн рейтинг и дълга история също се ползват с голям авторитет от търсачките, затова са и сред предпочитаните.

Изграждане на линкинг профил

Изграждането на положителен линкбилдинг профил има изключително важно значение както за сайта ви, така и за вашия бизнес. Това е целенасочена дейност, с ясна стратегия и тактика, които е полезно стриктно да се следват. Придобиването на качествени и стойностни препратки е непрекъснат процес, защото ако бъде занемарен веднага ще се отрази на рейтинга на страницата ви. Изисква се постоянство, време и познания, свързани с SEO оптимизация. Затова е препоръчително да се доверите на SEO специалисти от реномирана агенция, които знаят къде да фокусират усилията си, за да ви изведат на челното място в Google.

push-to-call